Raktáron
Burgonya min. 99%, Emulgeálószer: E471, Antioxidáns: E304 és E223, Kurkuma
Nyomokban tejet, glutént és tojást is tartalmazhat.
Az allergén információk az összetevők között félkövér betűkkel kiemelve találhatók
Elkészítési javaslat: 450 ml forró vízhez (kb. 90°C) és 250 ml forró tejhez (kb. 90°C) adjunk hozzá 4 teáskanál vajat és 1 teáskanál sót. Amikor a vaj szétolvadt, akkor adjunk hozzá 130 g kumplipüréport. Keverjünk rajta egy keveset, és hagyjuk állni 1 percig. Ne próbáljuk felverni, hanem az 1 perc letelte után keverjük addig, amíg krémes állagú nem lesz.
Doboz
Tárolás max. 25°C-on, relatív páratartalom max. 70%. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
PODRAVKA-INTERNATION
Raktáron